Zorgeloos verhuren via Easyrent


Wij zijn een service-oriented makelaarsteam dat zich specialiseert in het vinden en verhuren van exclusieve woningen in Paramaribo en omstreken. Denk jij dat je woning bij ons past? Aanmelden kan gewoon online.

Aanmelden

Listings

 • Marketing
  Onze professionele fotografen, copywriters en marketing-experts zorgen voor onderscheidende publiciteit. De beschrijving van onze woningen is altijd betrouwbaar en overcompleet. De fotografie is professioneel en sfeervol. Je huis schittert op onze kanalen en platforms gedurende de hele contractduur. Daarnaast verzamelen we goede, authentieke reviews op onze kanalen.

 • Verblijfsstrategie
  Wij kennen de huizen die we aanbieden, van binnen en buiten. Zo zorgen wij samen dat jouw woning tot in de puntjes is verzorgd. We geven advies over de indeling van de woning en helpen indien nodig met het halen van onze kwaliteitseisen en daarmee het optimale rendement.

 • Ontzorgen
  Het doel is dat jij als huiseigenaar geen omkijken hebt naar je woning. Je hoeft bijvoorbeeld niet na te denken over contracten en onderhandelingen: dat doen wij. Ook alle betalingen regelen wij. We ontvangen en retourneren de waarborg en maken de huuropbrengsten naar je over. We maken de begin- en eind-afrekening op en coördineren tijdige opzeggingen en eventuele achterstanden in betaling. 

Gasten

 • Screening
  Wij zoeken en vinden geschikte huurders voor jouw woning. We stellen een gastenprofiel op en screenen potentiële huurders voordat we een boeking accepteren. Je kunt er dus op vertrouwen dat we altijd een correct beeld hebben van wie er in jouw huis woont.

 • Bezichtigingen
  Bij lang verblijf verzorgen we de bezichtigingen en geven we iedere kandidaat de mogelijkheid (ook buiten kantoortijden) om de woning te bekijken.

 • Persoonlijk contact
  Het team van Easyrent verzorgt de sleuteloverdracht en is gedurende het gehele verblijf het aanspreekpunt voor de huurders. Voor vragen, problemen en klachten.

 • Home essentials
  We ontvangen huurders hartelijk, met uitgebreide instructies en een Easyrent gids (vanaf 2023), een welkomstpakket en altijd een beetje extra service.

Property

 • Technische dienst
  Onze technische dienst staat altijd klaar voor licht onderhoud en kleine reparaties.

 • Inspectie
  Wij maken voor elke woning een inventarisatielijst en inspectierapport op. Zijn de huurders vertrokken? Wij controleren de staat van de woning. 

Stappenplan

Aan de slag!

Aanmelden

Partners

Checklist woning

klaar om te beginnen met verhuren? Check eerst of je woning voldoet aan de volgende punten:

Checklist sluiten
>